27 Ocak 2013 Pazar

Doa Keratinli Saç Bakım Maskesi


Merhaba bakımlı takipçilerim. Biz kadınların en önemli aksesuarı olan saçlarımız boya, düzleştirici, yanlış kesim teknikleri, kimyasal içerikli şampuanlar, kalitesiz şehir şebeke suyu, yazın güneş, tuzlu su ve aşırı klorlu havuz suyundan dolayı ciddi yıpranmakta, hatta kopmalar saç derisinin sağlığını yitirmesi, ph dengesinin bozulması ve bölgesel dökülmeler ile karşı karşıya kalmaktayız.

Genelde saç bakımımı doğal bitkisel yağlar, bitkiler ve vitaminlerle yapmasam da doa kozmetiğe olan güvenimden bu keratinli maskeyi deneyip etkilerini görmek ve firma kalitelerine yakışır şekilde yine bizleri kaliteli bir ürünle buluşturmalarını, güzel etkilerini herkese özgürce elime megafonu alıp (bu durumda benim özgür megafonum blog sayfam olmakta) duyurma isteğim oluştu. Keratin maskesinin içeriğinin yine yoğunlukla bitki yağlarından oluştuğunu belirtmek isterim (baobab yağı, argan yağı,macadamia yağı, kakao yağı, hindistan cevizi yağı,)

Bizlere ahlaklı ticaret anlayışlarıyla ulaşılabilir fiyatta, seyreltilmemiş olarak sundukları yağları ( nar çekirdeği yağı, pirinç kepeği yağı, hindistan cevizi yağı, macadamia yağı, aslında tüm yağları...) gerçek bitki yağı içeren sabunları, kimyasalsız sls ve tuzdan yoksun şampuanları, yapısını pek sevdiğim yağlandırmadan etkin nemlendiren melisa kremi, gönül rahatlığı ile kullandığım tca kimyasal peeling (triklosetik asit) ve son zamanda satışa sundukları saf tokoferol yani e vitamini için ise ayrıca teşekkürü hak etmektedirler. Sitelerini mutlaka incelemelisiniz www.doakozmetik.com

Hele hele benim gibi doa kozmetik ürünlerinin müdavimlerinin bildiği üzere bu güzel maskeyi ''Her şey satılık değil'' ! (açıklamasını mutlaka okumalısınız!) gibi gönülleri çalan yaklaşımlarıyla alışveriş yapan tüm kullanıcılarının kargolarına eklemeleri ayrıca çok sık bir davranış :)

Ama bizler bu maskenin satışa sunulması için baskılarımızı sürdürmekteyiz, elbette başaracağız! Tekrar talebimi buradan yenilemiş oldum.. :))


Gelelim etkilerine: saçlarım sarı olduğu için ciddi nemlendirme, yumuşatma, ahenk ile dans ettirme vaatlerini bende başarıyla yerine getirdiler. Sadece saç boylarına uygulayıp geniş dişli bir tarak ile yarayıp toplayıp bir havluya sarıp yaklaşık 4-5 saat bekletip ılık su ile duruladım. (bu tarz maskeleri uyguladığınızda lütfen soğuğa yakın ılık suyla durulamaya özen gösterin ki maskenin saçta etkisi daha kalıcı olsun)

Ve elbette tek kendi saçıma değil annem ve kız kardeşiminde (kız kardeşimin saçında boya yok ama ah bu düzleştiriciler! ciddi saç ucu yıpranmaları vardı) saçlarında aynı toparlayıcı etkiyi gösterdi.

Maskenin içinde saça zararlı kimyasalların olmaması ayrıca takdirime sebeptir! İçeriğini resimlemeyi ayrıca ihtiyaç gördüm...
Sizlerinde bu güzel maskeden haberdar olup en az benim kadar memnun olmanızı istiyorum.
Bakımlı günler dilerim :)

12 yorum:

  1. offff kesinlikle bu maskeyi istiyorum ben yaa... Ama malesef ki Türkiye'de değilim :( ve de ne zaman dönerim bilmiyorum :( en kısa zamanda şampuanlarından,saf e vitamininden shea butter'dan ve bu maskeden istiyorum :)))

    Banada beklerim
    http://beyazkedivekozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım biran önce gelip kullanırsın tatlım, hepsinin etkilerini çok seveceksin çok :))

      Sil
  2. Ben daha bir tanesini bitiremedim, saçım kısa olduğu için çok az miktar kullanmıştım. Tam olarak kullanmadığım için daha etkisini anlayamadım, bugün, yarın tekrar yapayım. Bir tanesi bitmeden daha, yeni siparişlerimde birlikte yine maske hediye gelecek. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kedicim ayrıca e vitamini alıp içine eklemeni öneririm. İçeriği zaten çoğunlukla bitkisel yağlardan oluştuğu için çok güzel bakım yapıyor hele hele saçım röfleli olduğu için ben etkiyi çok rahat anlıyorum:)

      Sil
  3. bu ürün nerede satılıyor acep?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşk olsun yazımı dikkatli okumamışsınız. Temin edebileceğiniz firmayı ve internet sitelerinin adresini gayet açık yazmıştım :)

      Sil
    2. bende ürünü bulamadım yardımcı olursanız seviniri. teşekkürler

      Sil
    3. www.doakozmetik.com dan alabilirsiniz :)

      Sil
  4. bu ürün kaş uzatmak için de kullanılabilir mi?içeriğindeki maddeler uygun gibi gözüküyor.özellikle de keratin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç denemedim tatlım. Sen dene bakalım bizde sayende tecrübe etmiş olalım, mutlaka deneyimini, izlenimlerini paylaş bizimle .)

      Sil
  5. peki:) ben denemeye başladım. bi süredir kullanıorum. ii gelio gibi.önemli olan bi ay sonundaki etkileri.bi ay sonra sonuçları söylerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi bakalım merakla bekliyorum sonuçlarını :)

      Sil

Önce bir bakalım ne yazmışsın :)